Smykker


Køb smukke øreringe, ørehænger og ørestikker. Øreringe lavet af sølv, forgyldt sølv, oxideret sølv.
Smukke ringe i sølv, guld, forgyldt sølv.Køb flotte armbånd sterlingsølv.

 

Smykker - Håndplukket udvalg af øreringe, ringe og halskæder til kvinder

Ønsker du herreskønne smykker af høj kvalitet og ægte kunsthåndværk - til dig selv eller en særlig gave til din mor, søster, datter bonusdatter eller barnebarn, så er du helt sikkert landet det helt rigtige sted. Hos NORDcraft finder du nemlig håndplukket flot kunsthåndværk og design blandt andet fra Trine Wilkens, Emquies-Holstein, Grundled, Dorte Lausten og Baks, som rummer alt fra øreringe, halskæder, armbånd til ringe.  
Der findes et smykke til enhver - det handler blot om at finde den rette forhandler og butik, som helt sikkert er NORDcraft - hvis vi selv skal sige det 😉 
I vores sortiment finder du smukke smykker til kvinder i sølv, oxyderet sølv, forgyldt sølv og guld.
Pift dit outfit op med flotte øreringe, ørestikker, ørehængere, ringe, halskæder og armbånd, som du kan bruge til din hverdag og festen - miks & match dem på kryds og tværs af de forskellige designs. 

Køb dine smykker online hos NORDcraft

Der er mange fordele at handle i vores webshop frem for et andet sted på nettet. Vi går rigtig meget op i ægte kunsthåndværk og vi er stolte af repræsentere hamrende dygtige designere og kunsthåndværkere, som laver de flotteste smykker til dig. Her i NORDcraft går vi også meget op i genanvendelse og bæredygtighed, så vi pakker dine skønne smykker i genanvendelige papkasser.
Vi har naturligvis også en fysisk butik i centrum af Aalborg, hvor du kan se og prøve de fantastiske smykker. 

Nyhedsbrev fra NORDcraft