Bolig

Find skønne produkter til dig, som elsker at have fingrene i jorden.Borde, hylder, knager, møbler af ægte kunsthåndværk.Pift din stue, værelse, spisestue op med lækker dekoration til bordet, væggen og hylden.Belysning og lamper til dit hjem. Keramik til dit hjem

Inspiration til dit hjem 

Mangler du inspiration til din boligindretning? Vi har samlet inspiration til alle rummene og værelserne i dit hjem. I NORDcraft kan du købe lækre håndplukkede produkter, som: dekoration, møbler, lamper, plakater, vaser, figurer – og meget mere – af ægte og unikt kunsthåndværk. 

Når det kommer til indretning af dit hjem, kan det være svært at finde den rette inspiration. Vi ved, at boligindretning kan være en jungle at finde ud af selv. Hos NORDcraft får spændende udvalg af skønne ting og sager til dit hjem, som kan være med til at øge om din livskvalitet.
Vi er stolte af vores udvalg, som er valgt til dig fra unikke og kompetente danske- og udenlandske designere.

Vi har delt vores inspirations-sider op i 5 forskellige kategorier, så nemt og hurtigt kan finde lige præcis den inspiration, du har behov for - uanset, om du er på udkig efter en overordnet inspiration til hele din bolig eller noget helt specifikt, du søger. Sæt igang.

Nyhedsbrev fra NORDcraft