ASPORTUGUESAS

ASPORTUGUESAS er et nyt sko-koncept, der ikke efterlader vores planets bæredygtighed barfodet!
Aspotuguesas er stolte over at være verdens første kork-mærke, der bruger et 100% naturligt råmateriale, som forsigtigt høstes fra korktræet.
Der passes på træerne, og korken hentes hvert niende år, uden at træet nogensinde bliver skåret i.


BÆREDYGTIGHED
At bære ASPORTUGUESAS er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid. For Asportuguesas er bevarelsen af miljøet lige så vigtig som skabelsen af godt fodtøj.
Fra valg af materialer til den måde der produceres og kommunikeres om fodtøjet på, gøres alt for at gøre brandet mere børedygtigt.
Ved at købe ASPORTUGUESAS tager du med på denne rejse, ikke kun i stil og komfort, men også med sikkerhed for, at du bidrager til at skabe en bedre fremtid for vores miljø.

MANUEL UDVINDING
Processen med at udvinde kork er en gammel, stolt forædlingskunst, der udelukkende udføres med hånden. På grund af den særlige proces bliver arbejdet udført af særligt specialuddannede arbejdere - og der anvendes ikke el-værktøj eller andre mekaniske værktøjer.

Alt arbejde udføres udelukkende af lokale arbejdere - fra udvinding til fremstilling af fodtøjet. Dette gør det muligt at skabe og opretholde flere jobs i landdistrikterne i Portugal. Korkarbejdere er endvidere de højest betalte i den portugisisk landbrugssektor.

Nyhedsbrev fra NORDcraft