Skal jeg synge for din bror?

marts 27, 2020

Det er naturligvis ikke kun søstre der kan fejres med en fødselsdagssang som jeg tilbød forleden - din bror skal ikke snydes.  Jeg lover ikke at det bliver kønt men jeg lover at give alt hvad jeg kan når du nu ikke kan være der selv..

Samtidig kan du glæde din bror med en ny lampe der let kan vippes så lyset falder præcis hvor han ønsker det - enkel og elegant  fra danske Moebe eller måske en motivationstavle til hele familien så kedelige pligter bliver til leg og konkurrence - eller en af de andre skønne gaveideer..

Der tilbydes fødselsdagssang i Aalborg området - helt ny-sprittet og i behørig afstand fra døren :-)  

Kh Lone

P.S. 

Det der med fri fragt ikk oss - det duer ikke...

Jeg er meget rørt og taknemmelige for ALLE som tænker på at handle hos små lokale butikker i denne tid men med de små ordrer sender jeg en lille kuvert med penge i hver pakke og det går i bedste fald i 0.. Der er som altid fri fragt på ordre over 500 kr men det går ikke med de små.. Når du vil støtte en lokal forretning - betal fragt 

Jeg vil stå på hovedet for at servicere dig - sms shopping - facetime - levering til din dør. - synge for din bror..

Og jeg er der alle hverdage fra 11-15 - 1 kunde i butikken ad gangen    tlf 40 55 81 84
Også i NORDcraft Blog

Skal jeg sende gaven til din søster?

marts 25, 2020

Vi har en masse gode gaver at vælge imellem og helt sikkert noget din søster slet ikke vidste at hun ønskede sig 

Læs hele artiklen →

Det kolde gys!
Det kolde gys!

november 07, 2019

Advarsel: Kun for vinterbadere og deres venner (og så alligevel).

Læs hele artiklen →

Vinter stager
Vinter stager

november 07, 2019

Læs hele artiklen →

Nyhedsbrev fra NORDcraft