Skal jeg sende gaven til din søster?

marts 25, 2020

Vi har en masse gode gaver at vælge imellem og helt sikkert noget din søster slet ikke vidste at hun ønskede sig 

Gaven pakkes pænt ind og leveres til din søster.     OG

i denne tid hvor man ikke kan invitere til fødselsdag og du ikke selv kan levere din gave tilbyder jeg en ekstra service i Aalborg området - jeg leverer din gave og afsynger en fødselsdagssang for din søster - naturligvis i behørig afstand fra hoveddøren.

Du vælger gaven ovenfor og sangen herunder

Kh Lone

P.S.  Det er også muligt at få sendt gaver/hilsner til andre end søstre. 

P.P.S.  Der er fri fragt for gaver over 500 kr - mindre gaver tillægges fragt. 

 
Også i NORDcraft Blog

Adventsgaver uden trængsel og alarm
Adventsgaver uden trængsel og alarm

november 12, 2020

28. november... Du har tungen ud af halsen og løber febrilsk fra butik til butik for at finde de helt rigtige gaver. Ender i supermarkedet og snupper lidt chokolade og et par strømper... Hjemme igen, men hvor er nu gavepapiret? 

Nej, sådan skal det ikke være. I år er der ekstra brug for at glæde dem vi holder af. Og det må gerne være nemt. Nu skal du bare høre...

Læs hele artiklen →

Skal jeg synge for din bror?
Skal jeg synge for din bror?

marts 27, 2020

Det er naturligvis ikke kun søstre der kan fejres med en fødselsdagssang som jeg tilbød forleden - din bror skal ikke snydes.  Jeg lover ikke at det bliver kønt men jeg lover at give alt hvad jeg kan når du nu ikke kan være der selv..

Læs hele artiklen →

Det kolde gys!
Det kolde gys!

november 07, 2019

Advarsel: Kun for vinterbadere og deres venner (og så alligevel).

Læs hele artiklen →

Nyhedsbrev fra NORDcraft