Det kolde gys!

november 07, 2019

Advarsel: Kun for vinterbadere og deres venner (og så alligevel).

Lad mig starte med en indrømmelse…

Jeg er en kylling.

Ikke syv vilde heste kunne få mig til at hoppe i iskoldt vand om vinteren, selvom mange modige kaster sig i bølgen blå osse i vinterhalvåret og højlydt fortæller om hvor skønt det er.

Som jeg forstår det, så er det, som gør vinterbadere… om ikke afhængige af, så ihvertfald vilde med det kick de får, når kroppen nedkøles ekstremt hurtigt ved mødet med det iskolde vand og chokket udløser endorfiner og adrenalin i blodet…
MÅSKE… hvis man kunne tage Nordbaeks vinterbader-badekåbe på i vandet kunne jeg lokkes, men selvom kåben er smart og designet til vinterbadere, hjælper den ikke under vandet. Det er kun for ægte vikinger.  

Badekåben til vinterbadere er super smart - lukkes med magneter så du ikke skal stå med kolde fingre og kæmpe med stramme knapper. Der er også en magnet forneden så kåben holder sig lukket ,også i blæst.

Og når vi nu snakker om kolde fingre… så kan ærmerne bukkes ned så de fungerer som lune vanter.  

Kåben er vindtæt og vandafvisende og foret med blød flese til at varme din iskolde nøgne krop og forlænge den gode følelse i kroppen efter det kolde gys.

Og hør lige her…

Når kåben er skabt til at varme dig efter et ekstremt koldt vinterbad, hvor dejlig tror du så lige den vil være til en kølig sensommeraften i båden, haven eller på altanen.

Detaljer og købslink herunder (og nej, den er ikke så dyr, som du måske tror).
 
KH Lone, NORDcraft


Tilføj kommentar

Kommentarer godkendes før de vises.


Også i NORDcraft Blog

Vinter stager
Vinter stager

november 07, 2019

Læs hele artiklen →