Det kolde gys!

november 07, 2019

Advarsel: Kun for vinterbadere og deres venner (og så alligevel).

Lad mig starte med en indrømmelse…

Jeg er en kylling.

Ikke syv vilde heste kunne få mig til at hoppe i iskoldt vand om vinteren, selvom mange modige kaster sig i bølgen blå osse i vinterhalvåret og højlydt fortæller om hvor skønt det er.

Som jeg forstår det, så er det, som gør vinterbadere… om ikke afhængige af, så ihvertfald vilde med det kick de får, når kroppen nedkøles ekstremt hurtigt ved mødet med det iskolde vand og chokket udløser endorfiner og adrenalin i blodet…
MÅSKE… hvis man kunne tage Nordbaeks vinterbader-badekåbe på i vandet kunne jeg lokkes, men selvom kåben er smart og designet til vinterbadere, hjælper den ikke under vandet. Det er kun for ægte vikinger.  

Badekåben til vinterbadere er super smart - lukkes med magneter så du ikke skal stå med kolde fingre og kæmpe med stramme knapper. Der er også en magnet forneden så kåben holder sig lukket ,også i blæst.

Og når vi nu snakker om kolde fingre… så kan ærmerne bukkes ned så de fungerer som lune vanter.  

Kåben er vindtæt og vandafvisende og foret med blød flese til at varme din iskolde nøgne krop og forlænge den gode følelse i kroppen efter det kolde gys.

Og hør lige her…

Når kåben er skabt til at varme dig efter et ekstremt koldt vinterbad, hvor dejlig tror du så lige den vil være til en kølig sensommeraften i båden, haven eller på altanen.

Detaljer og købslink herunder (og nej, den er ikke så dyr, som du måske tror).
 
KH Lone, NORDcraft
Se den lækre badekåbe herOgså i NORDcraft Blog

Adventsgaver uden trængsel og alarm
Adventsgaver uden trængsel og alarm

november 12, 2020

28. november... Du har tungen ud af halsen og løber febrilsk fra butik til butik for at finde de helt rigtige gaver. Ender i supermarkedet og snupper lidt chokolade og et par strømper... Hjemme igen, men hvor er nu gavepapiret? 

Nej, sådan skal det ikke være. I år er der ekstra brug for at glæde dem vi holder af. Og det må gerne være nemt. Nu skal du bare høre...

Læs hele artiklen →

Skal jeg synge for din bror?
Skal jeg synge for din bror?

marts 27, 2020

Det er naturligvis ikke kun søstre der kan fejres med en fødselsdagssang som jeg tilbød forleden - din bror skal ikke snydes.  Jeg lover ikke at det bliver kønt men jeg lover at give alt hvad jeg kan når du nu ikke kan være der selv..

Læs hele artiklen →

Skal jeg sende gaven til din søster?

marts 25, 2020

Vi har en masse gode gaver at vælge imellem og helt sikkert noget din søster slet ikke vidste at hun ønskede sig 

Læs hele artiklen →

Nyhedsbrev fra NORDcraft